Яжло, Валентина СергіївнаКошова, Валентина Миколаївна2014-07-162014-07-162014Яжло, В. Приготування світлого пива з корицею / Валентина Яжло, Валентина Кошова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 375-376.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16171Встановлено, що використання кориці 2 г/дмЗ на другу добу бродіння сприяє насиченому аромату кориці, збільшує вміст алкоголю порівняно з контролем і знижує різкий присмак хмелю. Found that the use of cinnamon 2 g / DMZ on the second day of fermentation contributes to a rich aroma of cinnamon, increases the alcohol content compared to control and reduce the tang of hops.uk-UKкорицяпивоваріннясвітле пивоbrewinglight beercinnamonкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПриготування світлого пива з корицеюOther