Масляний бісквітний напівфабрикат «Здоров’я» (Патент на корисну модель № 109344) - Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Тельна, Ганна Миколаївна (My University, 2016)
Масляний бісквітний напівфабрикат містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, яйця курячі, крім того додатково містить клітковину пшеничну та клітковину какао, олію зародків пшениці та олію рижієву, емульгатор. The oil-based biscuit semi-finished product contains high-quality wheat flour, sugar-sand, chicken eggs, in addition, contains in addition the fiber of wheat and cellulose of cacao, wheat germ oil and rijiev oil, emulsifier.
Keywords: борошняні кондитерські вироби; flour confectionery; харчування; food; напівфабрикати; semi-finished products; кафедра готельно-ресторанної справи