Спосіб адсорбційного очищення питної води (Патент на корисну модель № 27589) - Мельник (Ткачук), Наталія Андріївна; Мельник, Людмила Миколаївна; Манк, Валерій Веніамінович; Мельник, Зіновій Петрович (My University, 2007)
Спосіб адсорбційного очищення води, що включає адсорбцію домішок сорбентом, який відрізняється тим, що як сорбент використовується композиція палигорськіту і модерніту у співвідношенні 1:3.
Keywords: адсорбція; палигорськіт; adsorption; palygorskite; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів