Тенденції розвитку сегменту крупних логістичних центрів в Україні - Соляр, Олена Андріївна (My University, 2015)
Світовий досвід показує, що процеси глобалізації приводять до значного зростання об’ємів перевезень, руху товару і, відповідно, вантажних потоків, як внутрішніх, так і міжнародних, у тому числі транзитних. World experience shows that globalization leads to a significant growth in traffic, the movement of goods and, accordingly, cargo flows, both domestic and international, including transit.
Keywords: глобалізація; перевезення; логістичні центри; globalization; transportation; logistics centers