Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаВовк, Софія Василівна2024-10-312024-10-312024Левківська, Т. М. Використання прянощів при виробництві снеків з кабачків / Т. М. Левківська, С. В. Вовк // Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів : матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21 жовтня 2024 р. – Умань : УНУС, 2024. – С. 103–105.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45281Розглянуто можливості використання натуральних барвників та ароматизаторів у вигляді прянощів при виробництві снеків з кабачків. Підібрані композиції прянощів та розроблені рецептури для отримання солодких, солоних та гострих снеків.The possibilities of using natural dyes and flavorings in the form of spices in the production of zucchini snacks are considered. Selected compositions of spices and developed recipes for obtaining sweet, salty and spicy snacks.ukкафедра технології консервуваннякабачкиснекипрянощіхарчові добавкиzucchinisnacksspicesfood additivesВикористання прянощів при виробництві снеків з кабачківThesishttps://orcid.org/0000-0001-7214-6584