Використання прянощів при виробництві снеків з кабачків - Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Вовк, Софія Василівна (My University, 2024)
Розглянуто можливості використання натуральних барвників та ароматизаторів у вигляді прянощів при виробництві снеків з кабачків. Підібрані композиції прянощів та розроблені рецептури для отримання солодких, солоних та гострих снеків.

The possibilities of using natural dyes and flavorings in the form of spices in the production of zucchini snacks are considered. Selected compositions of spices and developed recipes for obtaining sweet, salty and spicy snacks.
Keywords: кафедра технології консервування; кабачки; снеки; прянощі; харчові добавки; zucchini; snacks; spices; food additives