Павлюченко, Олена СтаніславівнаІскандарова, Ірина Романівна2023-03-202023-03-202019Павлюченко, О. С. Переваги бенкетів групи фуршет / О. С. Павлюченко, І. Р. Іскандарова // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі тези доповідей VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19 - 20 березня. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 142.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39164Проаналізовано переваги бенкетів групи фуршет, особливості складання меню. The advantages of banquets of the buffet group, the peculiarities of menu composition are analyzed.otherбенкетфуршетперевагиbanquetbuffetbenefitsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПереваги бенкетів групи фуршетThesis