Мирончук, Валерій ГригоровичЄщенко, Оксана АнатоліївнаКоцюбанський, Андрій Миколайович2013-12-192013-12-192007Мирончук, В. Г. Оптимізація роботи вакуум-апаратів та продуктових відділень цукрових заводів на основі імітаційного моделювання / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко, О. М. Коцюбанський // Науково-технічна конференція цукровиків України. - 2007. – С. 194–195.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12264На основі створених імітаційної моделі роботи вакуум-апарата і узагальненої імітаційної моделі продуктового відділення цукрового заводу досліджено вплив технологічних, тепломасообмінних, конструкційних та інших факторів на показники роботи вакуум-апарата та продуктового відділення в цілому. Результати виконаних експериментів свідчать про адекватність даних моделей реальному промисловому процесу, співпадають з висновками отриманими іншими дослідниками та дозволяють оптимізувати роботу вакуум-апаратів і продуктового відділення цукрових заводів. Based on the developed imitation model vacuum apparatus and a generalized imitation model grocery department investigated the influence of the sugar refinery process , heat and mass transfer , and other structural factors on the performance of the vacuum system and the grocery department as a whole. The results of the experiments indicate that the adequacy of the models real industrial process, with the conclusions obtained by other researchers, and help optimize the performance of vacuum pans and food department of sugar factories .otherпродуктове відділенняоптимізація роботиімітаційна модельвакуум-апаратgrocery departmentoptimization of workimitating modelvacuum apparatusкафедра мехатроніки та пакувальної технікикафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняОптимізація роботи вакуум-апаратів та продуктових відділень цукрових заводів на основі імітаційного моделюванняArticle