Підгорний, Володимир ВасильовичВасильківський, Костянтин Вікторович2016-03-302016-03-302015Підгорний, В. В. Процеси і апарати для сатурації дефекованого соку / В. В. Підгорний, К. В. Васильківський // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 55-57.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22659Забезпечення конкурентоспроможності виробленого в Україні цукру на внутрішньому і зовнішньому ринках та раціональне влаштування виробництва кристалічної цукрози є актуальним завданням сьогодення, пов’язаним з якістю продукції цукрових заводів та її собівартістю. Ensuring the competitiveness of manufactured in Ukraine sugar in the domestic and foreign markets and rational arrangement of crystalline sucrose production is an urgent task today related to the quality of sugar mills and its cost.uk-UKкафедра мехатроніки та пакувальної технікицукорсатураціядефекаціяsugardefecationsaturationПроцеси і апарати для сатурації дефекованого сокуOther