Дорохович, Антонелла МиколаївнаБожок, Олександр СергійовичКохан, Олена Олександрівна2016-10-122016-10-122016Дорохович, А. М. Способи формування та пакування жувальної карамелі функціонального та функціонально-дієтичного призначення / А. М. Дорохович, О. С. Божок, О. О. Кохан // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали V Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 14 вересня 2016 р., м. Київ. - К. : НУХТ, 2016. - С. 116-118.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24414Проведені дослідження показали, що рецептурні композиції і технологія приготування жувальної карамелі забезпечує такі значення структурно-механічних характеристик карамелі, що дозволяє проводити процес формування виробів на агрегатах КФЗ та ІФЗ при температурі карамельної маси 38-40 С.uk-UKкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівжувальна карамельформування карамеліпакування карамеліcandy packagingchewing candiescaramel formationСпособи формування та пакування жувальної карамелі функціонального та функціонально-дієтичного призначенняOther