Сухарі “Potato`s” (Патент на корисну модель № 68233) - Устинов, Юрій Васильович; Крамаренко, Марина Володимирівна; Охріменко, Валентина Вікторівна (My University, 2012)
В онову корисної моделі поставлена задача збагатити сухарі мікроелементами (К), розширити асортимент виробів з підвищеною біологічною цінністю, забезпечити їх високу і стабільну якість за рахунок сухого картопляного пюре в оптимальному його співвідношенні з рецептурними компонентами. The basis of the utility model tasked enrich crackers microelements (K), to expand its range of products with high biological value, and to ensure their high and stable quality at the expense of dry mashed potatoes in the optimal its relation with prescription components.
Keywords: сухарі; борошно пшеничне; цукор білий; маргарин; сухе картопляне пюре; crackers; wheat flour; white sugar; margarine; dry mashed potatoes; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів