Іванов, Сергій ВіталійовичПасічний, Василь Миколайович2013-10-082013-10-082011Іванов, С. В. Ефективність варіаційного комбінування технологій і сировини у виробництві м'ясних та м'ясомістких продуктів / С. В. Іванов, В. М. Пасічний // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. – 2011. – № 29. - Ч. 3. – С. 28-32.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10169В статті дана оцінка сучасної класифікації м'ясних та м'ясомістких продуктів та представлено підходи, щодо забезпечення їх якості при варіаційному комбінуванні технологічних прийомів підготовки сировини. In the article the estimation of modern classification of meat products and products containing meat is given, approaches for maintenance of their quality are presented at a variation combination of processing methods of preparation of raw materials.otherстандартизаціястабілізація якостіваріаційністьтваринна і рослинна сировинастандартизацияstandardizationquality stabilizationvariabilityraw materials vegetative and animal raw materialsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра експертизи харчових продуктівЕфективність варіаційного комбінування Технологій і сировини у виробництві м'ясних та м'ясомістких продуктівArticle