Криворучко, Олена ВолодимирівнаКостюк, Юлія ВолодимирівнаСамойленко, Юлія ОлександрівнаСавчук, Ольга Вікторівна2023-11-152023-11-152021Дослідження інформаційно-технологічної моделі виробничого процесу / О. В. Криворучко, Ю. В. Костюк, Ю. О. Самойленко, О. В. Савчук // Грааль науки. – 2021. – Вип. 2-3. – С. 324-328. https://doi.org/10.36074/grail-of-science.02.04.2021.066https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41514Досліджується інформаційно-технологічна модель процесу виробництва вершкового масла методом збивання вершків на основі використання графових моделей, що дозволяють відобразити фізичну структуру технологічної лінії та матеріальні зв’язки між операціями. Ступінь такої деталізації зумовлюється ієрархічним рівнем системи та призначенням графа, що розробляється. An information-technological model of the process of butter production by the method of whipping cream is being studied based on the use of graph models that allow displaying the physical structure of the technological line and material connections between operations. The degree of such detail is determined by the hierarchical level of the system and the purpose of the graph being developed.otherінформаційна системаinformation systemтехнологічна модельtechnological modelсценарний аналізscenario analysisграфова модельgraph modelсистемний аналізsystem analysisкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаДослідження інформаційно-технологічної моделі виробничого процесуArticle