Біотехнологічне виробництво енергії з бурякового жому - Мостова, Валерія Віталіївна; Бублієнко, Наталія Олександрівна; Семенова, Олена Іванівна (My University, 2019)
Наведена характеристика бурякового жому. Показані можливі способи його утилізації. Доведена ефективність використання бурякового жому для отримання біогазу за допомогою метанового бродіння. Наведені данні стосовно розвитку біоенергетики в Україні. The description of beet pulp is given. Possible ways of its disposal are shown. The efficiency of using beet pulp for biogas using methane fermentation has been proved. The data on the development of bioenergy in Ukraine are presented.
Keywords: буряковий жом; біотехнологія; біогаз; biogas; beetpulp; biotechnology; кафедра екології та екоменеджменту