Каліновська, Тетяна ВіталіївнаОболкіна, Віра ІллівнаКияниця, Світлана Геннадіївна2018-07-172018-07-172013Каліновська, Т. В. Застосування комплексних сумішей гуміарабік – желатин у технології збивних цукеркових мас типу «М’який Нугатин» / Т. В. Каліновська, В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 14-15 листоп. 2013 р., м. Київ. — К. : НУХТ, 2013. — С. 112-114.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28022У статті розглянуті технологічні властивості бінарних композицій «желатин – гуміарабік» та особливості їх застосування у технологіях збивних цукеркових мас. В статье рассмотрены технологические свойства бинарных композиций «желатин - гуммиарабик» и особенности их применения в технологиях збивних конфетных масс. The article describes the technological properties of binary compositions "gelatin - acacia" and especially their applications in technologies aeration candy mass.uk-UKгідроколоїдижелатингуміарабікцукеркові масигидроколлоидыжелатингуммиарабикконфетные массыhydrocolloidsgelatingum arabiccandy massкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЗастосування комплексних сумішей гуміарабік – желатин у технології збивних цукеркових мас типу «М’який Нугатин»Article