Застосування комплексних сумішей гуміарабік – желатин у технології збивних цукеркових мас типу «М’який Нугатин» - Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна (My University, 2013)
У статті розглянуті технологічні властивості бінарних композицій «желатин – гуміарабік» та особливості їх застосування у технологіях збивних цукеркових мас. В статье рассмотрены технологические свойства бинарных композиций «желатин - гуммиарабик» и особенности их применения в технологиях збивних конфетных масс. The article describes the technological properties of binary compositions "gelatin - acacia" and especially their applications in technologies aeration candy mass.
Keywords: гідроколоїди; желатин; гуміарабік; цукеркові маси; гидроколлоиды; желатин; гуммиарабик; конфетные массы; hydrocolloids; gelatin; gum arabic; candy mass; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів