Лісовенко, Олексій ТимофійовичДоломакін, Юрій ЮрійовичСтадник, Ігор Ярославович2013-04-022013-04-022004Лісовенко, О. Т. Інтенсифікація замішування на основі раціоналізації процесів у робочій камврі тістомісильної машини / О. Т. Лісовенко, Ю. Ю. Доломакін, , І. Я. Стаднік // Харчова промисловість. Додаток до журналу № 3 за матеріалами Міжнародної науково-технічної конференції “Розроблення та виробництво продуктів функціонального харчування, інноваційні технології та конструювання обладнання для перероблення сільгоспсировини, культура харчування населення України”, 21 — 23 жовтня 2003 р. - Київ : НУХТ, 2004. - С. 30-31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7154Промисловість ставить перед сучасним технологічним обладнанням вимоги: забезпечити високу якість виробів на основі раціоналізації процесу в робочій камері; зменшення витрати енергії; конструктивне удосконалення окремих вузлів і всієї машини; придатність машини для дистанційного керування і автоматизованого управління процесами. В конкретному випадку для розробки нової тістомісильної машини задовольнити ці вимоги можна на базі використання сучасної теорії тістомісильних машин та трьох стадійної моделі замішування. Industry confronts modern technological equipment requirements: to provide high quality products based on the rationalization process in the chamber, reducing energy consumption, constructive improvement of individual nodes and the whole machine, fitness machines for remote control and automatic control processes. In the case for a new mixing machines meet these requirements can be based on the use of the modern theory of kneading machines and three-phasic model mixing.otherінтенсифікаціятісторобоча камератістомісильна машинаintensificationdoughworking chamberdough mixing machineкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвІнтенсифікація замішування на основі раціоналізації процесів у робочій камврі тістомісильної машиниArticle