Вашека, Оксана МиколаївнаПетруша, Оксана ОлександрівнаМамаєва, Марія Миколаївна2018-04-242018-04-242017Вашека, О. М. Удосконалення методу визначення ефективності пастеризації молока з використанням цифрових технологій / О. М. Вашека, О. О. Петруша, М. М. Мамаєва // Якість і безпека харчових продуктів : ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16–17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 282–283.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27134У роботі запропоновано удосконалення методи визначення ефективності пастеризації за рахунок використання цифрової колориметрії. The work suggests improvement methods for determining the efficiency of pasteurization through the use of digital colorimetry.молокопастеризаціяефективністьцифрова колориметріяmilkpasteurizationefficiencydigital colorimetryкафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення методу визначення ефективності пастеризації молока з використанням цифрових технологійThesis