Сучасні вимоги до підігрівачів цукрового виробництва - Штангеєв, Костянтин Остапович (My University, 2017)
Викладено вимоги до підігрівачів у теплових схемах цукрового заводу. Проведено порівняння трубчастих та пластинчастих підігрівачів. Requirements for heaters in heat schemes of a sugar factory are stated. Comparison of tubular and plate heaters has been performed.
Keywords: підвгрівачі; теплові схеми; енергозберігаючі заходи; heaters; heat scheme; energy saving measures