Лазаренко, Михайло ВасильовичБаглюк, Сергій Володимирович2014-10-272014-10-272014Лазаренко, М. В. Метод визначення оптимальної концентрації крохмалю по відношенню до води / М. В. Лазаренко, С. В. Баглюк / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 109.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17720У роботі пропонується метод визначення оптимальної концентрації крохмалю по відношенню до води на прикладі нативного картопляного крохмалю. Із використаних багатьох фізичних методів дослідження найкраще зондують систему «крохмаль - вода» механічні і електричні поля. In this paper, the method of determining the optimal concentration of starch to water as an example of native potato starch. Used with many physical research methods best zonduyut system "starch - water" mechanical and electrical fields.otherводамеханічні і електричні полякрохмальwatermechanical and electrical fieldsstarchкафедра фізикиМетод визначення оптимальної концентрації крохмалю по відношенню до водиOther