М'ясний фарш для виготовлення котлет ( Патент на корисну модель № 95313) - Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Федурко, Іннa Андрiївна; Штик, Ірина Іванівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна (My University, 2014)
М'ясний фарш для виготовлення котлет, що мiстить сало, хлiб з пшеничного борощна, цибулю рiпчасту, воду питну, перець чорний або бiлий мелений; сiль кухонну, грибну сировину, який вiдрiзняеться тим, що додатково мiстить м'ясо кроля, м'ясо механiчного дообвалювання птицi, меланж яєчний та манну крупу, а грибна сировина яка складається з глив i печериці. Minced meat for making meatballs that contain fat, bread made from wheat brosna, onion, water, black pepper or ground white; table salt, raw mushroom, which Varshets the fact that additionally contains rabbit meat, meat mechanical boobalan poultry, egg melange and semolina grits, and mushroom raw material which consists of oyster and button mushrooms.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; напівфабрикати; semi-finished products; м'ясо кроля; meat of rabbit; гриби глива і печерицi; oyster mushrooms and button mushrooms