Рябко, Оксана ІгорівнаАртюх, Тетяна Миколаївна2016-10-102016-10-102016Рябко, О. І. Формування номенклатури показників споживних властивостей для оцінки конкурентоспроможності хутряних виробів / О. І. Рябко, Т. М. Артюх // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 108.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24377Зважаючи на активний розвиток хутряної промисловості з 30-х років минулого століття та маючи глибокі історико-культурні традиції застосування хутряні вироби і до сьогодні становлять значну частку сучасного гардеробу вбрання у побуті українців, що відзначається значною часткою українського ринку. Despite active development of the fur industry from the 30-ies of the last century and having a deep historical and cultural traditions of the use of fur products and today represent a significant share of a modern wardrobe outfits in everyday life of the Ukrainians that there is a significant share of the Ukrainian market.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівноменклатура показниківспоживні властивостіхутряні виробиnomenclature of indicesconsumer propertiesfur productsФормування номенклатури показників споживних властивостей для оцінки конкурентоспроможності хутряних виробівOther