Формування номенклатури показників споживних властивостей для оцінки конкурентоспроможності хутряних виробів - Рябко, Оксана Ігорівна; Артюх, Тетяна Миколаївна (My University, 2016)
Зважаючи на активний розвиток хутряної промисловості з 30-х років минулого століття та маючи глибокі історико-культурні традиції застосування хутряні вироби і до сьогодні становлять значну частку сучасного гардеробу вбрання у побуті українців, що відзначається значною часткою українського ринку. Despite active development of the fur industry from the 30-ies of the last century and having a deep historical and cultural traditions of the use of fur products and today represent a significant share of a modern wardrobe outfits in everyday life of the Ukrainians that there is a significant share of the Ukrainian market.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; номенклатура показників; споживні властивості; хутряні вироби; nomenclature of indices; consumer properties; fur products