До питання глобалізації економіки та концентрації і централізації капіталу - Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2008)
У статті досліджено процес глобалізації економіки та вплив концентрації і централізації капіталу, як невід’ємної частини цього процесу, на глобальну та національну економіки.

The article examines the process of economic globalization and the impact of the concentration and centralization of capital, as an integral part of this process, the global and national economy.
Keywords: капітал; концентрація капіталу; централізація капіталу; capital; capital concentration; centralization of capital; кафедра економічної теорії