Пророщене зерно сочевиці та екстракт імбирного кореня – перспективна сировина для технології тонізуючих напоїв - Сорокіна, Катерина Олександрівна; Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна (My University, 2016)
Для виробництва тонізуючого напою запропоновано використання пророщеного зерна сочевиці та екстракту імбирного кореня. Підібрано технологічні параметри підготовки сировини та наведено рецептуру напою. For the production of a tonic drink, the use of germinated lentil grains and ginger root extract is proposed. The technological parameters of raw material preparation are selected and the recipe of the drink is given.
Keywords: напої оздоровчого призначення; пророщене зерно; екстракт імбиру; ячмінний солод; health drinks; sprouted grain; ginger extract; barley malt; кафедра технології оздоровчих продуктів