Сорокіна, Катерина ОлександрівнаФедоренко (Миколів), Тетяна Іванівна2020-06-242020-06-242016Сорокіна, К. О. Пророщене зерно сочевиці та екстракт імбирного кореня – перспективна сировина для технології тонізуючих напоїв / К. О. Сорокіна, Т. І. Федоренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 42.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31688Для виробництва тонізуючого напою запропоновано використання пророщеного зерна сочевиці та екстракту імбирного кореня. Підібрано технологічні параметри підготовки сировини та наведено рецептуру напою. For the production of a tonic drink, the use of germinated lentil grains and ginger root extract is proposed. The technological parameters of raw material preparation are selected and the recipe of the drink is given.напої оздоровчого призначенняпророщене зерноекстракт імбируячмінний солодhealth drinkssprouted grainginger extractbarley maltкафедра технології оздоровчих продуктівПророщене зерно сочевиці та екстракт імбирного кореня – перспективна сировина для технології тонізуючих напоївThesis