Інтелектуальна міграція як складова світових міграційних процесів - Соломко, Антон Сергійович (My University, 2015)
В статті розглянуто деякі аспекти інтелектуальної міграції, в тому числі її особливості на сучасному етапі. In article some aspects of intellectual migration, including its feature at the present stage are considered.
Keywords: інтелектуальна міграція; відплив мізків; економіка знань; інтелектуальний капітал; intellectual migration; brain drain; economy of knowledge; intellectual capital; кафедра міжнародної економіки