Драган, Олена Іванівна2012-09-132012-09-132006Драган, О. І Концепція удосконалення організації і нормування праці підприємств м’ясної галузі / О. І. Драган // Наукові праці НУХТ. - 2006. - № 19. - С. 86−89.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2534У статті проаналізовано причини занепаду нормування праці на підприємствах м’ясної галузі. Запропоновано концепцію удосконалення організації і нормування праці на підставі заходів методологічного, технічного та організаційного рівнів та з урахуванням світового досвіду.In the article analyzed reasons of why a labor norm-setting in the meat industry has declined. The proposed the conception of improving the management and labor norm-setting on basis of methodological, performance and management standards, including foreign experience.otherм’ясна промисловістьконцепціянормування праціпідприємствоmeat industryconceptionlabor norm-settingenterpriseкафедра економіки праці та менеджментуКонцепція удосконалення організації і нормування праці підприємств м’ясної галузіArticle