Новохат, Анастасія СергіївнаБашта (Шеремет), Алла Олексіївна2020-12-082020-12-082020Новохат, А. С. Розроблення рецептури та способу отримання зернового батончика підвищеної біологічної цінності / А. С. Новохат, А. О. Башта // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 19-20 листопада 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 33–35.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32309Розроблено новий зерновий батончик, який є джерелом незамінних амінокислот, харчових волокон, макро- і мікроелементів, вітамінів, поліненасичених жирних кислот. A new grain bar has been developed, which is a source of essential amino acids, dietary fiber, macro- and microelements, vitamins, and polyunsaturated fatty acids.otherхарчова цінністьбіологічна цінністьзерновий батончикnutritional valuebiological valuecereal barкафедра технології оздоровчих продуктівРозроблення рецептури та способу отримання зернового батончика підвищеної біологічної цінностіThesis