Дослідження антиоксидантних властивостей насіння пряно-ароматичної сировини - Ясінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна (My University, 2016)
Насіння пряно-ароматичної сировини широко використовують у харчовій промисловості для покращення смако-ароматичних властивостей харчових продуктів. Seeds of aromatic raw materials widely used in the food industry to improve taste aromatic properties of food.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; антиоксидантні властивості; насіння пряно-ароматичної сировини; смако-ароматичні властивості; харчові продукти; antioxidant properties; seeds aromatic raw materials; taste aromatic properties; food