Ясінська, Ірина ЛеонідівнаІванова, Вікторія Джанівна2016-09-172016-09-172016Ясінська, І. Л. Дослідження антиоксидантних властивостей насіння пряно-ароматичної сировини / І. Л. Ясінська, В. Д. Іванова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 50-52.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24040Насіння пряно-ароматичної сировини широко використовують у харчовій промисловості для покращення смако-ароматичних властивостей харчових продуктів. Seeds of aromatic raw materials widely used in the food industry to improve taste aromatic properties of food.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівантиоксидантні властивостінасіння пряно-ароматичної сировинисмако-ароматичні властивостіхарчові продуктиantioxidant propertiesseeds aromatic raw materialstaste aromatic propertiesfoodДослідження антиоксидантних властивостей насіння пряно-ароматичної сировиниOther