Ємнісний тензодатчик (Патент на корисну модель № 77692) - Тарасенко, Ірина Василівна; Тарасенко, Сергій Дмитрович (My University, 2013)
Розроблено конструкцію плаского ємнісного тензодатчика, який містить два вимірювальні гребінкоподібні електроди посеред третього заземленого електроду. The design of the flat capacitive strain gauge transducer, which contains two measuring comb electrodes between of the third ground electrode, was produced.
Keywords: мікро переміщення; захисні електроди; ємнісний датчик; триконтактний; точність; microdisplacement; protective electrodes; capacitive sensor; three-terminal; precision; кафедра електропостачання і енергоменеджменту