Лояльність, задоволеність, задіяність персоналу: система координат - Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна (My University, 2008)
Розглянуто значення поняття лояльність персоналу. Визначено фактори, які впливають на лояльність. Зазначені складові задоволеністю працею. Освітлено системи: лояльністі, задоволеністі, задіяності персоналу. Considered the meaning of loyalty of staff. The factors that influence loyalty. These components of job satisfaction. Lighted system: loyalty, satisfaction, engagement of staff.
Keywords: лояльність персоналу; staff loyalty; кафедра економіки праці та менеджменту