Кордонський, ІлляЛагур, ІнгаМихонік, Лариса Анатоліївна2014-07-112014-07-112014Кордонський, І. Вивчення можливості використання пластівців зернових культур у виробництві хліба з борошна спельти / Ілля Кордонський, Інга Лагур, Лариса Михонік // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 181-183.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16066Борошно зі спельти є перспективною сировиною для виготовлення хлібобулочних виробів оздоровчого призначення. З метою підвищення харчової та біологічної цінності хліба доцільно створювати борошняні композиції з борошна спельти та пластівців круп'яних культур. Подальша робота буде спрямована на покращання органолептичних та фізико-хімічних показників виробів з вищезазначеної сировини та оптимізацію технологічного процесу. Flour with spelled is a promising raw material for the manufacture of bakery products for health improvement. In order to improve the food and biological value of bread flour advisable to create songs from spelled flour and flakes cereal crops. Further work will focus on improving the organoleptic and physico-chemical parameters of the above materials and optimization of the process.uk-UKхлібобулочні виробиборошно із спельтипластівці зернових культурflakes cerealsbakeryflour of spelledкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВивчення можливості використання платівців зернових культур у виробництві хліба з борошна спельтиOther