Інноваційний підхід до впровадження послуг гастрономічних екскурсій в індустрії гостинності України - Громова, Анна Олегівна; Дулька, Ольга Степанівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна (My University, 2024)
Проаналізовано перспективу впровадження гастрономічних екскурсій, як складової гастротуризму, в ресторанну діяльність готельного підприємства, яка є актуальним та доцільним кроком з огляду на сучасні тенденції розвитку туристичної галузі та готельно–ресторанного бізнесу.

The prospect of introducing gastronomic tours as a component of gastrotourism into the restaurant business of a hotel enterprise is analyzed, which is a relevant and expedient step in view of the current trends in the development of the tourism industry and the hotel and restaurant business.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; гастрономічний туризм; екскурсія гастрономічна; інновації (готельно-ресторанний комплекс)