Пирожок, Максим Андрійович2023-05-102023-05-102023Пирожок, М. А. Організація виробництва у консервному цеху потужністю 21,9 туб за зміну та впровадження виробництва консервів за рецептурами кафедри : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Пирожок Максим Андрійович ; наук. керівник Ігор Мирославович Страшинський. – Київ, 2023. – 111 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40652otherготова продукціям’ясна сировинаяловичинасвининатехнологіяфаршеві консервипаштетні консервитушковані консервиконсерви других стравм’ясо-рослинні консервистерилізаціятараобладнаннякафедра технології м’яса і м’ясних продуктівОрганізація виробництва у консервному цеху потужністю 21,9 туб за зміну та впровадження виробництва консервів за рецептурами кафедриOther