Гаркавенко, Марія Олександрівна2021-05-132021-05-132020Гаркавенко, М. О. Проект цеху переробки винограду для виробництва білих сухих сортових виноматеріалів Рислінг та Совіньйон блан з використанням «тіолових» рас дріжджів потужністю 1,3 тис. т винограду за сезон : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марія Олександрівна Гаркавенко ; наук. керівник Марина Володимирівна Білько. – Київ, 2020. – 75 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33950РислінгСовіньойон бланбілі сухі сортові виноматеріалипроцес бродіння«тіолові» дріжджіароматгудронний тонкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект цеху переробки винограду для виробництва білих сухих сортових виноматеріалів Рислінг та Совіньйон блан з використанням «тіолових» рас дріжджів потужністю 1,3 тис. т винограду за сезон