Іванов, ОлександрРенке, Данило ОлексійовичЛітвинчук (Воронцова), Світлана ІванівнаБаглюк, Сергій Володимирович2018-06-182018-06-182018Молекулярна кухня: поєднання науки і мистецтва харчової промисловості / О. Іванов, Д. Ренке, С. Літвинчук, С. Баглюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 2. – С. 395.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27625Як стверджують вчені, окрім абсолютно оригінальних смакових якостей, молекулярна їжа дуже корисна. Вона не містить жирів, а кількість вуглеводів у ній обмежена. А отже, це ще один великий крок до створення найунікальніших страв і продуктів з високою харчовою цінністю. As scientists assert, a molecular meal is very useful except absolutely original taste qualities. It does not contain fats and the amount of carbohydrates is limited in her. And thus it is next step to create the most unique foods and products with a high food value.молекулярна кухнястравипродукти з високою харчовою цінністюmolecular kitchenfoodsproducts with high food valueкафедра фізики та професійної безпекиМолекулярна кухня: поєднання науки і мистецтва харчової промисловостіOther