Молекулярна кухня: поєднання науки і мистецтва харчової промисловості - Іванов, Олександр; Ренке, Данило Олексійович; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Баглюк, Сергій Володимирович (My University, 2018)
Як стверджують вчені, окрім абсолютно оригінальних смакових якостей, молекулярна їжа дуже корисна. Вона не містить жирів, а кількість вуглеводів у ній обмежена. А отже, це ще один великий крок до створення найунікальніших страв і продуктів з високою харчовою цінністю. As scientists assert, a molecular meal is very useful except absolutely original taste qualities. It does not contain fats and the amount of carbohydrates is limited in her. And thus it is next step to create the most unique foods and products with a high food value.
Keywords: молекулярна кухня; страви; продукти з високою харчовою цінністю; molecular kitchen; foods; products with high food value; кафедра фізики та професійної безпеки