Рубанка, Катерина ВолодимирівнаТерлецька, Віта Альбертівна2022-10-042022-10-042021Рубанка, К. Способи кількісного визначення дубильних речовин чаю / К. Рубанка, В. Терлецька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч 1. – С. 239https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38008В роботі проаналізовано класичні та новітні методи визначення дубильних речовин в рослинній сировині. Описані проблеми, які виникають під час аналізів та шляхи їх вирішення. Представлені фотометричні методи аналізу, зазначені їх переваги над іншими методами, можливості застосування та доведена їх ефективність. Classical and modern methods of determining tannins in vegetable raw materials are analyzed in the thesis. The problems that arise during the analyzes and ways to solve them are described. Photometric methods of analysis are presented, their advantages over other methods, application possibilities and their effectiveness are proven.otherкафедра технології консервуваннячайдубильні речовиниметоди визначенняteatanninsmethods of determinationСпособи кількісного визначення дубильних речовин чаюThesis