Способи кількісного визначення дубильних речовин чаю - Рубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна (My University, 2021)
В роботі проаналізовано класичні та новітні методи визначення дубильних речовин в рослинній сировині. Описані проблеми, які виникають під час аналізів та шляхи їх вирішення. Представлені фотометричні методи аналізу, зазначені їх переваги над іншими методами, можливості застосування та доведена їх ефективність. Classical and modern methods of determining tannins in vegetable raw materials are analyzed in the thesis. The problems that arise during the analyzes and ways to solve them are described. Photometric methods of analysis are presented, their advantages over other methods, application possibilities and their effectiveness are proven.
Keywords: кафедра технології консервування; чай; дубильні речовини; методи визначення; tea; tannins; methods of determination