Фесун, Тетяна Павлівна2020-06-232020-06-232020Борошномельно-круп'яна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід : науково-допоміжний бібліографічний покажчик двома мовами 1970-2020 рр. / упоряд. Т. П. Фесун ; Наук.-техн. б-ка ; Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2020. – 209 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31602Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) впродовж 1990– 2020 рр.з актуальних питань розвитку борошномельно-круп'яної промисловості. Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій, а також виробників харчових продуктів.фізико-технологічні властивості зернабіохімічні властивості зернатехнологія борошномельного виробництватехнологія круп’яного виробництварозфасовка крупупаковка борошнавиди крупБорошномельно-круп'яна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвідOther