Борошномельно-круп'яна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід - Фесун, Тетяна Павлівна (My University, 2020)
Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) впродовж 1990–2020 рр. з актуальних питань розвитку борошномельно-круп'яної промисловості. Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій, а також виробників харчових продуктів.
Keywords: фізико-технологічні властивості зерна; біохімічні властивості зерна; технологія борошномельного виробництва; технологія круп’яного виробництва; розфасовка круп; упаковка борошна; крупа