Сапіга, Вікторія ЯрославівнаПоліщук, Галина ЄвгеніївнаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2024-10-092024-10-092024Сапіга, В. Технологія морозива з овочевою сировиною / В. Сапіга, Г. Поліщук, Т. Осьмак // Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 травня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44960Овочі, які традиційно сприймаються як складник салатів чи гарнірів, зараз відкривають нові можливості в сфері десертів. Технологія морозива з овочевою сировиною не лиш розширює асортимент морозивних смаків, а й додає корисних властивостей та неповторності. Це запрошення у світ кулінарних експериментів та здорового задоволення, де смак та користь зливаються в одне гастрономічне дивоVegetables, which are traditionally perceived as a component of salads or side dishes, are now opening up new possibilities in the field of desserts. The technology of ice cream with vegetable raw materials not only expands the range of ice cream flavors, but also adds useful properties and uniqueness. This is an invitation to the world of culinary experiments and healthy pleasure, where taste and benefit merge into one gastronomic miracleukморозивоовочева сировинаресурсозаощадні технологіїкафедра технології молока і молочних продуктівice creamvegetable raw materialsresource-saving technologiesТехнологія морозива з овочевою сировиноюThesishttps://orcid.org/0000-0001-5548-1719https://orcid.org/0000-0001-7171-624Xhttps://orcid.org/0000-0003-3013-3245