Установка для измерения терморадиционных характеристик пищевых продуктов - Буляндра, Алексей Федорович; Вербицкий, Борис Ильич; Дорощук, Владимир Петрович; Столяров, В. М.; Дущенко, Виктор Павлович (My University, 1974)
Приведены установку для измерения терморадиционных характеристик пищевых продуктов. Shows the setup for measuring the characteristics of foods termoraditsionnyh.
Keywords: терморадиционные характеристики; termoraditsionnye characteristics; кафедра фізики та професійної безпеки; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв