Галушко, Марія Валеріївна2023-05-112023-05-112023Галушко, М. В. Удосконалення способу виробництва безглютенового печива на основі рисового борошна з додаванням кеш’ю та шроту насіння гарбуза : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Марія Валеріївна Галушко ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2023. – 129 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40655otherоздоровче харчуванняпечивобезглютенові продуктирецептурарисове борошношрот насіння гарбузакеш’юфункціональний інгредієнткафедра технології оздоровчих продуктівУдосконалення способу виробництва безглютенового печива на основі рисового борошна з додаванням кеш’ю та шроту насіння гарбузаOther