Зміна гідрофобних властивостей їстівних плівок та покриттів при використанні модифікованих плівкоутворювачів - Шульга, Оксана Сергіївна (My University, 2018)
Проведена модифікація крохмалю хлорангідридом пропіонової та яблучної кислоти з метою отримання біодеградабельних їстівних плівок з необхідним рівнем паропроникності. Modification of starch propionic acid and malic acid chloride has been performed in order to obtain biodegradable edible films with the required level of vapor permeability.
Keywords: гідрофобні властивості; їстівна плівка і покриття; модифіковані плівкоутворювачі; hydrophobic properties; edible film and coating; modified film formers; кафедра експертизи харчових продуктів