Шульга, Оксана Сергіївна2019-01-152019-01-152018Шульга, О. С.Зміна гідрофобних властивостей їстівних плівок та покриттів при використанні модифікованих плівкоутворювачів / О. С. Шульга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI ст. : 84 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р. – Київ, 2018. – Ч. 1. – С. 133.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28710Проведена модифікація крохмалю хлорангідридом пропіонової та яблучної кислоти з метою отримання біодеградабельних їстівних плівок з необхідним рівнем паропроникності. Modification of starch propionic acid and malic acid chloride has been performed in order to obtain biodegradable edible films with the required level of vapor permeability.uk-UKгідрофобні властивостіїстівна плівка і покриттямодифіковані плівкоутворювачіhydrophobic propertiesedible film and coatingmodified film formersкафедра експертизи харчових продуктівЗміна гідрофобних властивостей їстівних плівок та покриттів при використанні модифікованих плівкоутворювачівThesis