Диверсифікація фінансових джерел відтворення основного капіталу підприємства - Сілакова, Ганна Віталіївна; Підлісна, Л. О. (My University, 2011)
Розкрито економічний зміст основних джерел відтворення основних засобів та обґрунтовано доцільність їх диверсифікації. The economic content of the main sources of reproduction of fixed assets and expediency of their diversification.
Keywords: основні засоби; джерела відтворення; прибуток; амортизація; диверсифікація; fixed assets; playback source; profit; amortization; diversification; кафедра фінансів