Карпутіна, Маргарита ВіталіївнаРоманова, Зоряна МиколаївнаВітряк, Оксана Павлівна2012-09-142012-09-142011Карпутіна, М. В. Шляхи підвищення ефективності технології приготування бражки у спиртовому виробництві / М. В. Карпутіна, З. М. Романова, О. П. Вітряк // Наукові праці НУХТ. – 2011. - № 37-38. - С. 70-73.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2563Проаналізовано способи підвищення ефективності процесу приготування бражки у спиртовому виробництві. Доведено доцільність застосування ультразвуку в технології сумісного оцукрення та зброджування сусла з крохмалевмісної сировини.otherультразвукультразвукultrasoundтермоферментативна обробкакрохмалевмісна сировинатермоферментативная обработкакрохмалсодержащее сырьеthermo and enzyme are processingmaterial which contain starchкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваШляхи підвищення ефективності технології приготування бражки у спиртовому виробництвіArticle