Фінансова діяльність підприємства та методи її організації - Сухіх, Оксана Андріївна; Говорушко, Тамара Андріївна (My University, 2014)
В організаційній та управлінській роботі підприємств фінансова діяльність займає особливе місце. Від неї багато в чому залежить своєчасність та повнота фінансового забезпечення виробничо-господарської діяльності та розвитку підприємства, виконання фінансових зобов'язань перед державою та іншими суб'єктами господарювання. In organizational and administrative work of enterprises financial activities has a special place. From it depends largely on the timeliness and completeness of financial security of the economic activities and enterprise development, financial obligations to the state and other entities.
Keywords: фінансова діяльність; виробничо-господарська діяльність; суб'єкти господарювання; financial activities; industrial and economic activity; economic entities; кафедра фінансів