Романенко, Вікторія Миколаївна2020-06-252020-06-252020Романенко, В. М. Моделі дуальної освіти для підготовки фахівців харчової промисловості / В. М. Романенко // Відкриті еволюціонуючі системи : матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції, 19–21 травня 2020 р., м. Київ. – С. 29–30.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31693Стрімкий розвиток нових технологій, модернізація обладнання, оснащення виробництва комп‘ютерною технікою, все це вимагає забезпечення підприємств кваліфікованими кадрами нового покоління. Підготовка фахівців за дуальною формою навчання дуже актуальна для промисловості. Харчова промисловість не є винятком, та організація дуального навчання для підготовки фахівців має свої особливості для кожної галузі. The rapid development of new technologies, modernization of equipment, equipping the production with computer equipment, all this requires the provision of enterprises with qualified personnel of the new generation. Training specialists in the dual form of education is very relevant for industry. The food industry is no exception, and the organization of dual training for training has its own characteristics for each industry.харчова промисловістьдуальна освітавища школаметодика викладанняfood industrydual educationhigher schoolteaching methodsкафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.Моделі дуальної освіти для підготовки фахівців харчової промисловостіThesis