Nikolova, LenaTopchiy, OksanaKotlyar, Eugene2015-03-252015-03-252015Nikolova, L. Technology of fortification of blended oils / L. Nikolova, O. Topchiy, E. Kotliar // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 35-36.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19838Modem food production moved to a new stage of development, when food program should solve the problem not only by meeting the needs of the population in some foods, but also by ensuring their balance on the basic nutrients. Сучасного виробництва продуктів харчування переїхав у новий етап розвитку, коли продовольча програма повинна вирішити проблему не тільки шляхом задоволення потреб населення в деяких харчових продуктах, але й забезпечення їхньої рівноваги на основних поживних речовин.othernutrientsoil mixedfoodпоживні речовинипродукти харчуваннязмішані маслапитательные веществасмешанные маслапродукты питаниякафедра технології м’яса і м’ясних продуктівTechnology of fortification of blended oilsOther