Особливості задач сучасної теорії управління для технологічних об’єктів - Ладанюк, Анатолій Петрович (My University, 2015)
Для технологічних комплексів, які складаються з багатьох підсистем, між якими циркулюють значні матеріальні, енергетичні та інформаційні потоки, необхідно використовувати також алгоритми координації, що в поєднанні із ситуаційним підходом значно підвищує техніко-економічні показники виробництва. For technological complexes, consisting of many subsystems, between which circulate considerable material, energy and information flows necessary to use algorithms and coordination, which, combined with the situational approach significantly increases the technical and economic indicators of production.
Keywords: кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка; технологічні об’єкти; автоматизація; теорія управління; technological objects; automation; management theory