Ozonation of nanofiltrative permeate of whey - Zakharov, Volodymyr; Rozhdestvenskaya, L. M.; Biletska, Iryna; Zmievskiy, Yuriy; Ustinov, Olexandr (My University, 2017)
The nanofiltration permeate of the whey was treated with an ozone-gas mixture and passed through the layer of activated charcoal. The total content of organic impurities in the treated solution decreased by 96%. Нанофільтраційний пермеат молочної сироватки піддавався обробці озоно-газовою сумішшю та пропускався крізь шар активованого вугілля. Загальний вміст органічних домішок у оброблюваному розчині зменшився на 96%.
Keywords: ozone; organic pollution; ozone-gas mix; nanofiltration permeate of whey; озон; органічне забруднення; озоно-газова суміш; нанофільтраційний пермеат молочної сироватки; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування