Агропромисловий сектор : сучасний стан, тенденції та перспективи розвитку - Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 2011)
Розглянуто сучасний стан, тенденції та перспективи розвитку АПК та харчової промисловості України. Доведено, що основним напрямком подолання негативних тенденцій в агропромисловому секторі є розвиток інтеграційних зв’язків та побудова на їх основі інтегрованих об’єднань. The current status, trends and prospects of agriculture and food industry in Ukraine. It is proved that the main focus of overcoming the negative trends in the agricultural sector is the development of integration and building relationships based on these integrated groups.
Keywords: агропромисловий комплекс; харчова промисловість; інтеграція; інтегровані об’єднання; agricultural sector; food processing; integration; integrated union