Гащук, Олександра ІзидорівнаШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна2012-06-202012-06-202004Гащук, О. І. Амінокислотний склад комбінованих м’ясних виробів / О. І. Гащук, І. І. Кишенько // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 4. - С. 18-19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1699У статті наведено результати досліджень амінокислотного складу та біологічної цінності модельних комбінованих м’ясних систем з використанням текстурованого квасолевого борошна.In the article the results of research amino acid content and biological values of model systems using combined textured beans flour.текстуроване квасолеве борошноtextured beans flourкомбіновані м’ясні виробибілкибіологічна цінністьамінокислотний складамінокислотний скорcombined meat productsproteinbioavailabilityamino acid contentamino acid abbrкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівАмінокислотний склад комбінованих м’ясних виробів