Амінокислотний склад комбінованих м’ясних виробів - Гащук, Олександра Ізидорівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна (My University, 2004)
У статті наведено результати досліджень амінокислотного складу та біологічної цінності модельних комбінованих м’ясних систем з використанням текстурованого квасолевого борошна.

In the article the results of research amino acid content and biological values of model systems using combined textured beans flour.
Keywords: текстуроване квасолеве борошно; textured beans flour; комбіновані м’ясні вироби; білки; біологічна цінність; амінокислотний склад; амінокислотний скор; combined meat products; protein; bioavailability; amino acid content; amino acid abbr; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів