Скригун, Наталія Петрівна2014-08-202014-08-202005Скригун, Н. П. Особливості визначення собівартості продукції в харчовій промисловості та оцінення її прибутковості / Н. П. Скригун // Наукові праці НУХТ. – К. : НУХТ, 2005. – №17. – С. 165-168.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16368В статті сконцентровано увагу на деяких особливостях визначення собівартості одиниці продукції в харчовій промисловості, розглянуто сутність та призначення калькулювання собівартості продукції, види калькуляцій та методи калькулювання залежно від цілей калькулювання собівартості, характеру продукції, технологічних і організаційних особливостей виробництва. The attention is focused on some peculiarities of unit cost fixing in food industry, essence and function of unit cost calculating are considered, the types of calculation and calculating methods depending on the aim of unit cost calculating, production nature, technological and organizational peculiarities of production are given.uk-UKвитратисобівартістьмаржинальний прибутокcostscalculatingmarginal profitкафедра маркетингуОсобливості визначення собівартості продукції в харчовій промисловості та оцінення її прибутковостіArticle