Білик, Олена АнатоліївнаВасильченко, Тетяна Олександрівна2019-03-212019-03-212017Білик, О. А. Концентрат сироватковий білковий сухий у технології комплексних хлібопекарських поліпшувачів / О. А. Білик, Т. О. Васильченко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Програма та тези матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції, 7–8 листопада 2017 р. – К.: НУХТ, 2017. – С. 45.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28904Наведено результати теоретичних та експериментальних досліджень зі створення комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість білкова». Проведеними дослідженнями доведено позитивний вплив комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість білкова» в кількості 2 % до маси борошна на поліпшення якості та подовження зберігання свіжості пшеничного хліба. The results of theoretical and experimental studies on the creation of a complex baking improver "Freshness protein." Studies have shown the positive effect of the complex baking improver "Freshness protein" in the amount of 2% by weight of flour to improve the quality and prolong the preservation of freshness of wheat bread.uk-UKконцентрат сироватковий білковий сухийwhey protein powder concentrateбулочні виробиbakery productsкомплексний хлібопекарський поліпшувачcomplex baking improverкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівКонцентрат сироватковий білковий сухий у технології комплексних хлібопекарських поліпшувачівThesis