Концентрат сироватковий білковий сухий у технології комплексних хлібопекарських поліпшувачів - Білик, Олена Анатоліївна; Васильченко, Тетяна Олександрівна (My University, 2017)
Наведено результати теоретичних та експериментальних досліджень зі створення комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість білкова». Проведеними дослідженнями доведено позитивний вплив комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість білкова» в кількості 2 % до маси борошна на поліпшення якості та подовження зберігання свіжості пшеничного хліба. The results of theoretical and experimental studies on the creation of a complex baking improver "Freshness protein." Studies have shown the positive effect of the complex baking improver "Freshness protein" in the amount of 2% by weight of flour to improve the quality and prolong the preservation of freshness of wheat bread.
Keywords: концентрат сироватковий білковий сухий; whey protein powder concentrate; булочні вироби; bakery products; комплексний хлібопекарський поліпшувач; complex baking improver; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів